EST. DE CORTE - Version française
Presentatie - Foto galerij - Agenda/ronde - Onze producten - Contacteer ons


Ziehier producten zorgvuldig klaargemaakt door de firma De Corte:

 • Frietjes

  De frietjes zijn 100% ambachtelijk klaargemaakt bij de firma De Corte. Deze frietjes zijn over heel België beroemd en hebben een uitzonderlijke smaak. Zij worden gebakken in ossevet wat een 100% geraffineerde smaak garandeert.

Onze andere producten

 • Pannenkoeken

  Laat de pannenkoeken maar vliegen! Zij worden geserveerd met suiker, bruine suiker, chocolade of Grand Marnier.

 • Brusselse Wafels

  De Brusselse wafel, zuster van de Luikse wafel, behoudt haar speciaal karakter. Deze Brusselse wafel wordt lekker warm opgediend, lichtjes besprenkeld met bloemsuiker en/of slagroom of ook nog omkleedt met chocolade.

 • Smoutebollen

  Grote beignetdeeg bollen, gemaakt met bloem, melk en eieren. De smoutebollen worden enkel verkocht op foren waar ze lekker warm opgegeten worden in een grote papieren horen en uiteraard overvloedig besprenkeld met bloemsuiker.
  Ze worden gebakken aan 180° in 100% arachideolie (een eerste keuze olie)

 • Beignets

  Zij bestaan met appel- of ananassmaak. Dit zijn fruitschijven omhuld met een lekkere smoutebollen deeg. De beignets worden gebakken in arachideolie van eerste kwaliteit (180 graden) Deze zijn ook beschikbaar met Belgische chocolade.

 • Soft-Ice

  Overheerlijke ijs op z’n Italiaans


Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Juridische informatie | Cookies en privacy © Copyright 2023 - Patrick De Corte - Wettelijke bepalingen Gebruiksvoorwaarden van de website en bescherming van de persoonlijke gegevens
E-net Business, ontwerper van websites voor handelaars, zelfstandigen & Kmo's.